Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik evlerin tercih edilme sebepleri arasında ilk sırayı maliyet avantajı alır. Prefabrik Ev inşa ettirmek için gereken zorlu ve yorucu süreçler prefabrik evlerde söz konusu değildir. Beton atma ve kuruması gibi zaman alıcı işlemlere gerek olmadan prefabrik evin montajı tamamlanabilir.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Taşıyıcılarında çAlright az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Bir telefon kadar measurement yakın olan prefabrik hazır ev firmamızdan ücretsiz fiyat teklifi alarak başlayabilir veya aşağıdaki farklı plan ve fiyat listesini inceleyebilir ve en güzel evi sizing sunabiliriz.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Bina kurulumu prefabrik ev öncesinde alınması gereken yapı ruhsatı gibi tüm yasal işlemlerin izinlerinin alınması

prefabrik ev fiyatları Prefabrik evlere olan ilginin bir diğer nedeni de üretim hızıdır. Prefabrik evler, geleneksel evlerden çOkay daha hızlı inşa edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk taşınmak isteyen insanlara hitap eder.

Özellikle kamu projelerinin yüklenicisi büyük inşaat firmaları üzerinde oluşan termin baskısını tam zamanında kullanıma hazır teslimli yapılarımızla ortadan kaldırmaya önemli katkı sağlıyoruz.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik ev fiyatları prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide prefabrik ev kullanılır.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

prefabrik ev modelleri Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Report this wiki page